Политика за пoверителност

Внимателно прочетете общите условия, преди да използвате сайта www.aqua-bg.com. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с условията. Ако не приемате тези условия, не използвайте този уеб сайт!

1. Обработка на лични данни

ДЕЛЛМЕКО ЕООД, ЕИК 125581870 в качеството си на Администратор на лични данни, получава лични данни от лицата, за които те се отнасят.

Клиентът се съгласява, че като предоставя свои лични или други данни на aqua-bg, той се съгласява че те могат да бъдат използвани от aqua-bg за следните цели:

– поддържане на акаунта на клиента, това включва регистриране на поръчки, изпращане на поръчаните продукти, фактуриране, разрешаване на спорове с клиентите по повод техните поръчки или разглеждане на исканията им
– свързване с клиента по телефона за обработка и потвърждение на поръчката
– изпращане на бюлетин или периодични уведомления по и-мейл или чрез SMS
– проследяване и наблюдение на продажбите и клиентското поведение

С предоставянето на свои данни на aqua-bg, включително и и-мейл, Клиентът дава изричното си съгласие с него да се свързват aqua-bg или трети лица, които са куриери, партньори на aqua-bg и са доставчици на рекламни услуги, общински, както и други дружества, с които aqua-bg може да разработи общи програми за офериране на стоките и услугите си на пазара и др.

Личните данни предоставени от потребителя, както и личните данни, които ДЕЛЛМЕКО ЕООД получава в процеса на предоставяне на търговските си услуги, се обработват и съхраняват от страна на ДЕЛЛМЕКО ЕООД в съответствие с Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейският парламент) и Закона за защита на личните данни.

2. Политика за бисквитки

Какво представляват „бисквитките“?

Бисквитката е файл с малък размер сформиран от букви и цифри, който се съхранява на компютъра на клиента, мобилното устройство или друго оборудване използвано за достъп до интернет. Бисквитката се инсталира автоматично и съхранява „пасивна“ информация, не съдържа програми, вируси или шпионски програми и няма достъп до каквато и да е информация на клиентският компютър.

За какво се използват „бисквитките“?

Посредством бисквитките е възможно разпознаването на устройството на потребителя и предоставяне на съдържание адаптирано за предпочитанията му. Тези файлове правят възможно използването на aqua-bg, както и ни позволяват да подготвим анонимни статистики, които ни помагат да разберем как потребителите използват нашите интернет страници и по този начин да подобрим услугата която предоставяме.

Как се използват „бисквитките“ от този уебсайт?

  • за анализиране на посетителите
  • за регистрация
  • за кошницата при поръчка
  • за рекламна дейност

Премахване на „бисквитките“

Всеки интернет браузър автоматично позволява съхраняването на бисквитките. Тези настройки може да бъдат променени така, че автоматичното запазване на бисквитките да бъде спряно.

Scroll Up