AQUA-BG е директен вносител на изключително богатата гама продукти на AQUA INDUSTRIAL GROUP,  която е започнала своята дейност през 1974 година, като малък семеен бизнес и с годините се е разраснала и наложила, като компания, световен лидер в производството на системи за филтриране, пречистване и  дезинфекция на битови и индустриални води.

Индустриални филтри Big OneИндустриални филтри Aqua-BigФилтри FR-N

Компанията произвежда още, голям асортимент компоненти за обществени и частни плувни басейни, за филтриране и дезинфекция на вода, зглобяеми басейни и аксесоари.

Aqua зглобяеми басейниДозираща помпа AQUA HC 997Циркулациоона помпа за Басейн Aqua-bgСистема за контрол на свободния хлор A-J Start

Всички  системи, дозиращи помпи и филтри за вода AQUA са проектирани да опростят инсталацията и да минимизират процедурите за поддръжка.

Днес пречистването на водата е необходимост! Тоест да се превърне водата, която намираме в природата, годна за консумация. Защото твърде често от скъпоценен дар  тя се превръща в опасна за здравето ни, а това се дължи най- често на замърсяването и влошеното състояние на околната среда, която в наши дни се дължи, на прогресивното разпространение на индустриализацията и понякога на нечестивите действия на човека.
В производството на предлаганите от AQUA-BG филтри за вода AQUA, се използват най-качествените  и нетоксични пластмасови материали.

Използвайки филтри за вода AQUA вие спестявате средства, опазвате природата чиста и получавате вода с превъзходно качество и вкус!

Числата говорят сами за AQUA SPA

Продуктови кода
4800 +
Експорт държави
+
Завода
+
5/5

Ние предлагаме широк спектър филтри и системи за пречистване на вода за домакински и индустриални нужди.

aqua-bg2